Liga V – Seria 2: Victoria Letcani – Constr. Press Gropnita 7-1!

Duminica, cu incepere de la ora 11:00, Victoria Letcani, liderul autoritar al Ligii V – Seria 2 si principala favorita la promovarea directa in Liga IV, a primit vizita celor de laConstr. Press Gropnita, o echipa ce acumulase 13 puncte in cele 11 partide disputate.

Meciul a fost dominat autoritar de echipa gazda, care s-a distantat rapid, la pauza conducand cu 5-0. In repriza secunda, Victoria Letcani a redus turatia, iar Gropnita a inceput sa-si arate coltii. La o faza in careu, un atacant al oaspetilor a sarit la cap cu portarul Victoriei, insa din neatentie ambii jucatori s-au lovit extrem de dur, cazand secerati la pamant. Din fericire acestia si-au revenit in simturi, insa a fost nevoie de schimbare la amandoi.

Noul portar al Letcaniului a fost nevoit sa scoata mingea din poarta, dupa ce a primit un gol din lovitura libera de la aproximativ 25 m. Pana la final, Victoria a mai inscris doua goluri, adjudecandu-si astfel toate cele 3 puncte puse in joc, urmand ca duminica viitoare sa dispute derby-ul din deplasarea de la Com-Val V. Lupului, un rezultat de egalitate sau o victorie, asigurand promovarea Letcaniului.

sursa: ASMagna.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *