Primarul Turcu pregăteşte salvarea de la retrogradare a echipei locale. Antrenor şi jucători noi – obiectivele Victoriei Leţcani în iarnă

Aflată în acest moment pe penultimul loc în clasamentul Ligii a IV-a ieşene la fotbal, Victoria Leţcani se confruntă cu lipsa rezultatelor.

Cu doar 6 puncte adunate în 16 etaje ce s-au jucat, echipa primarului Stelian Turcu este la ora actuală candidată sigura la retrogradarea în eşalonul al V-lea fotbalistic de unde a promovat în vară.

Susţinutatorul principal al formaţiei de fotbal, cel care a contribuit financiar la reuşita echipei locale, primarul Stelian Turcu pregăteşte planul de salvare de la retrogradarea în Liga a V-a.

În pauza competiţională ce va dura până în luna martie 2013 Victoria Leţcani va legitima 6-8 jucători noi care vor avea menirea să ajute echipa să se salveze de la retrogradare

La ora actuală doar Consiliul Local Leţcani şi primarul Stelian Turcu sprijină financiar echipa locală de fotbal.

În cele 16 etape de campionat Victoria Leţcani a avut îmn lot doar jucători din comună. Chiar dacă au acumulat doar 6 puncte din 48 posibile, leţcănenii s-au luptat de la egal la egal cu fiecare echipă din campionat. Diferenţa a făcut-o lipsa de expierenţă a echipei lui Stelian Turcu, care nu a putut ţine piept granzilor şi a pierdut la diferenţă mare de scor.

Însă echipe cu tradiţie ca Gloria Bălţaţi, Voinţa Bosia, Unirea Ruginoasa sau Unirea Mirceşti au obţinut victorii chinuite în faţa Victoriei Leţcani la doar un gol diferenţă.

“Transferăm 6-8 jucători la iarnă şi ne salvăm de la retrogradare”. Victoria Leţcani – o echipă 100% locală.

“Asta a fost principiul de bază pentru echipa noastră de la înfiinţare să jucăm cu talentele din comună şi să promovăm în Liga a IV-a cu o echipă 100% din Leţcani. Am ajuns în eşalonul al patrulea, dar aici ne trebuie jucători cu expierenţă care să poată face diferenţa în meciurile cu echipele cu tradiţie. Ne propunem ca în pauza competiţională să aducem 6-8 jucători cu expierenţă care să contribuie la salvarea de la retrogradare” ,a spus primarul comunei Leţcani.

“Am încredere că ne vom salva de la retrogradare”

Deşi la ora actuală echipa nu are antrenor, primarul dă asigurări că Victoria Leţcani va avea un suflu nou în cele 13 etape rămase din returul campionatului.

“Vom aduce antrenor şi jucători cu expierenţă. Sperăm să atragem sponsori la echipă şi să avem mereu stadionul plin la meciurile de acasă. Veţi vedea o altă echipă în retur” ,a încheiat primarul Stelian Turcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *