Impozitele și taxele locale sau utilitățile publice, precum și amenzile pot fi plătite inclusiv online, de oriunde, accesând InfoPay

⚠ Veste foarte bună pentru toti letcanenii! ⚠

Impozitele și taxele locale sau utilitățile publice, precum și amenzile pot fi plătite inclusiv online,de oriunde, accesând InfoPay: https://infopay.ro/i/letcani

✅ Recomandăm plata online tuturor persoanelor din țară și de peste hotare care pot să-și achite taxele și impozitele online cu cardul bancar din 3 click-uri direct de pe telefon sau calculator!

Sistemul InfoPay permite consultarea datoriilor către bugetul local și achitarea acestora precum și plata amenzilor contravenționale, prin acceptarea la plata online a cardurilor bancare VISA, VISA Electron, MasterCard și Maestro emise de orice bancă din orice țară.

ℹ Cum plătesc online?

Taxele, impozitele și amenzile pot fi plătite online utilizând platforma InfoPay: https://infopay.ro/i/letcani

Aplicație mobila Iphone: https://apps.apple.com/ro/app/infopay/id1587654276

Aplicație mobila Android: https://play.google.com/store/apps/details…

ℹ Sistemul de plată InfoPay este disponibil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice și nu se percep comisioane pentru tranzacțiile efectuate.

ℹ Cum intru în cont?

Pentru a intra în contul dumneavoastră, trebuie să introduceți codul numeric personal/ codul unic de identificare. Dacă introduceți un cod numeric personal/ cod unic de identificare și primiți notificarea “Codul nu este înregistrat în instituție.”, înseamnă că nu sunteți înregistrat(ă) în baza de date a Primăriei cu plăți anterioare. În acest caz, pentru a putea plăti online, va fi necesar să efectuați mai întâi o plată offline, la casierie.

ℹ Cum știu cât am de plătit?

Sumele de plată aferente sunt afișate în contul dumneavoastră, pentru fiecare impozit, respectiv taxă sau amendă.

Amintim faptul că taxele și impozitele sunt esențiale pentru buna funcționare a comunei. O bună parte din lucrările și investițiile necesare comunității noastre sunt realizate utilizând (și) fonduri din bugetul local, în funcție de gradul de colectare a taxelor și impozitelor.

Taxele, impozitele și amenzile pot fi plătite online utilizând platforma InfoPay: https://infopay.ro/i/letcani

Vă mulțumim anticipat pentru receptivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *